Sportklockor

Hos Sportsbuddy hittar du sportklockor som passa för alla sportgrenar. Alla klockor är vattentäta så de kan användas vid alla typer av väder. Köp din nya sportklocka idag och få gratis frakt med leverans inom 2-4 dagar, samt 51 dagars nöjdhetsgaranti.

Vad är en sportklocka?

Det finns en uppsjö av sportklockor och fitnessklockor och det kan vara svårt att hitta runt bland de många funktionerna och priserna. En fitness- eller sportklockas kännetecken är att den kan följa aktiviteter både under dagen och medan du motionerar. Alla sportklockor kan samtidigt användas till vardags. Faktiskt uppmuntrar vi hos Sportsbuddy, att du använda din fitnessklocka varje dag. På det sättet kan du hålla ett öga på hur mycket du rör dig till dagligen och om du bör öka din dagliga aktivitetsnivå. Utöver detta kan alla våra klockor ge en påminnelse om att du ska röra på dig, om du har varit stillasittande under för lång tid.

Det flesta fitnessklockor har idag en liten och funktionell LED eller LCD-skärm med touchkontroll, så du får en klar och enkel överblick över alla funktionerna som klockan innehåller. De ser också stiliga ut så du kan använda den till vardags. Stilen gör också det lättar att navigera runt bland klockans funktioner.

En extra funktion, som gör sportklockorna mer funktionella i vardagen, är att du kan ansluta din klocka till din smartphone via Bluetooth. När det är gjort har du möjlighet att kontrollera musiken, få meddelanden från Facebook, SMS eller uppringningar direkt på handleden.

Nämns här