Sportsbuddy Move

Utsålt

Sportsbuddy Move

  • Diskret och vattentät stegräknare
  • Medföljer smartphone app
  • Håll dig uppdaterad med din dagliga aktivitet

399,- SEK

Få besked när produkten är tillbaka på lager

Kontrollera din dagliga aktivitet med en

Har du inte lust till att bära en aktivitetsklocka varje dag eller får du kanske inte bära den på arbetet, då är stegräknaren något för dig! Den väger mycket lite och är lätt att bära i din byxficka.

På det sättet kan du hålla koll på din dagliga aktivitet genom antal steg, antal kalorier du bränner samt hur lång distans du har färdats under dagen utan att bära en aktivitetsklocka på armen.

Liten och smart Bluetooth- stegräknare med lång batteritid

Sportbuddy Move är en liten och diskret stegräknare som lätt att använda vardagligen. Så länge man har den med sig i fickan, så är det ett otroligt nyttigt verktyg för att hålla koll på sin aktivitet och brända kalorier.

Stegräknarens batteri håller mellan 3-6 månader beroende på hur flitigt du använder den. Batteriet är utbytbart vilket betyder att du snabbt kan använda stegräknaren igen. Move använder CR2032 batterier som man kan köpa på de flesta matbutiker och kiosker.

Mäter steg och kalorier oavsett vart du har stegräknaren

Det enda du behöver göra är att antingen sätta fast stegräknaren i dina kläder eller lägga den i fickan, så kommer den automatiskt börja räkna din aktivitet och antal steg. När det är gjort så kan du ha med din stegräknare under dagen utan att vara i vägen för ditt vardagliga liv, oavsett om det är en löptur eller på arbetet.

Stegräknaren är IP67 godkänt, vilket betyder att den är 100% tätt från smuts och vattenexponering. Du behöver därför inte vara rädd för att ha med den under aktivitet utomhus när det är dåligt väder. Verken svett, smutts eller regnvatten kan ta sig genom det hårda materialet.

Anslut via Bluetooth och få en bra översikt av din träning

SportBuddy Move har inbyggd Bluetooth och det medföljer en gratis app till alla smartphones som heter Moofit. På appen får du en översikt på hur många kalorier du har bränt av, hur många steg du har tagit och hur lång distans du har gått under dagen. På det sättet är det mycket lätt att följa din dagliga aktivitet och stegräknaren kan vara en bra motivation till ett mer hälsosamt liv.

Det inbyggda minnet kommer ihåg dina data i upp till 7 dagar och det är enkelt och snabbt att synkronisera och överföra data till den medföljande appen. Allt du behöver göra är att ställa in den till din Bluetooth-enhet och då tar det inte lång tid innan du kan se all din data på din smartphone.

Moofit kan laddas ner på App Store eller Google Play så kommer du snabbt igång med träningen.

Läs mer här

Fördelar:

  • Medföljande app till smartphone
  • Liten och diskret till vardagligt användande
  • Smuts- och vattentät
  • Lång Batteritid