Sportsbuddy Wave W1

Utsålt

Sportsbuddy Wave W1

  • Kvalitetsmaterial med full komfort
  • Fungerar med alla Bluetooth-enheter
  • 10 timmars speltid

899,- SEK

Få besked när produkten är tillbaka på lager

TRÅDLÖSA HÖRLURAR

Sportsbuddy Wave W1 ansluts enkelt med Bluetooth och är kompatibla med alla enheter. När dina hörlurar är anslutna till din enhet kan du styra ljudnivå eller byta låt direkt på hörlurarna. Slipp irriterande sladdar och ha musiken eller ljudboken med på farten.

De trådlösa hörlurarna är framställda i läder och aluminium. Öronkuddarna är mjuka och därmed komfortabla för dina öron.

DESIGNAD FÖR SPORT, LÖPNING OCH TRÄNING

Även om hörlurarna har en stilren och modern design så ska du inte låta dig luras. De är designade för alla motionstyper och är svettavvisande. Därmed kan du ha ljud med på även det tuffaste sportäventyret.

Med den justerbara huvudbågen kan du anpassa dina Wave W1 till just din huvudform. Dra bara i själva hörluren och ställ in de till den perfekta passformen för dig. Därefter är du klar till att få sublimt ljud från dina trådlösa hörlurar.

LÅNG SPELTID

Med det inbyggda batteriet kan hörlurarna spela i upp till 10 timmar och när de tar slut ska de bara laddas upp med den medföljande USB-kabeln. Efter 2 timmar är de klara och redo att användas igen.

Sportsbuddy Wave W1's brusreducering betyder att du alltid har klart ljud, även på flyget, på tåget eller på kontoret.