Betalning

SportsBuddy accepterar betalning med Mobilepay, VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard och JCB. Betalningen kommer att dras från ditt konto först när varan skickas iväg.

Alla belopp är i SEK, Svenska kronor och är inklusive moms.

Sportsbuddy tar emot betalning via Quickpay eller Klarna, som krypterar all din kortinformation med SSL (Secure Socket Layer)-protokoll. Det betyder att man inte kan komma åt dina uppgifter.

Leverans

Order mottagna innan kl 17:00, på en vardag, skickas samma dag. Vi skickar våra produkter med PostNord och alla order skickas med ett unikt kollinummer, så du kan följa ditt paket från vårt lager tills det ankommer till din adress.

Försändelsen skickas ifrån Danmark och leveras hos dig på 2-4 dagar. 

Garanti

Du har två år garanti på våra produkter. Vår garanti gäller för fel i material och/eller tillverkning.

Garantin gäller inte fel och skador som uppkommit vid felaktig hantering av produkten.

Sportsbuddy betalar inte kostnaderna för att skicka produkten i retur.

Vid garanti

Paketet skickas till:

Tradevision ApS
Halkjærvej 16B,
9200 Aalborg SV
Denmark

Alla paket som skickas i retur ska innehålla en ångerblankett. Du kan läsa mer om retur och hämta ångerblanketten här.

Paket som skickas mot efterkrav accepteras inte.

Återbetalning

Vid mottagande av ditt returpaket kommer vi att gå igenom ditt ärendet. Finns det grund för en retur kommer pengarna automatiskt att föras tillbaka på det konto som du betalade din order med.

Ångerrätt

Det finns 14 dagars full ångerrätt på varor som köpts från Sportsbuddy.

Perioden beräknas från den dag du tar emot varan.

Returkostnader står köparen för.

Ångrande av inköp ska anmälas till oss senast 14 dagar efter köpet och ifrån ångrande ska du senast 14 dagar efteråt returnera försändelsen.

Anmälan ska ges via e-mail till kontakt@sportsbuddy.se. I anmälan ska du tydligt ange att du vill utnyttja din ångerrätt. Du kan även välja att utnyttja vårt färdiga ångerblanketter och skicka det med i returen.

Varans tillstånd när den returneras

Du ansvarar för eventuell reducering av varans värde beroende på annan hantering än vad som är nödvändigt för att kunna bestämma varans art, egenskap och det sätt den fungerar på. Med andra ord så kan du prova varan på samma sätt som du provade den i en fysisk butik.

Om varan är använd, utöver vad som är beskrivet ovanför, betraktar vi den som använd. Det betyder att du vid ånger av köpet bara får tillbakabetalt en del eller inget av inköpsbeloppet, beroende på varans handelsmässiga värde.