Företaget

Sporstbuddy är en online-butik som startade 2017. Vi konstruerar och säljer produkter som motiverar och gör hälsa kul. Vår uppgift är att göra det lättare att vara hälsosam. Den uppgiften försöker vi att leva upp till med inspirerande produkter som ger svenskarna en lättare och bättre överblick över deras hälsa. Idag har vi kontor och lager i Aalborg, Danmark. Därifrån skickas alla våra produkter och alla kundförfrågningar besvaras.

Vi arbetar utifrån tre principer:

  1. Vi ska erbjuda den bästa kundservicen för alla förfrågningar. (Se våra Trustpilot-recensioner här).
  2. Alla order ska levereras i tid. (97% av alla våra paket leveras i tid)
  3. Vi ska uteslutande konstruera och sälja produkter av hög kvalitet och som vi själva kan stå för. (Mindre än 3% av våra varor kommer i retur)

 

PRODUKTER

Vi har upplevt stor växt och redan under vårt första år blev vårt sortiment utvidgat. Det betyder att vi nu kan erbjuda en möjlighet att följa din hälsa dagsvis på ett smart och stilfullt sätt. Vårt varusortiment innehåller idag aktivitetsklockor, action kameror och hörlurar.

Följ dina steg för varje dag med våra aktivitetsklockor som innehåller stegräknare, föreviga din dykartur i 4K-kvalitet med vår actionkamera eller lyssna på och sjung med i en av dina favoritsånger på löparrundan med våra hörlurar.

 

SNABB LEVERANS

Vi är ett kvalitetsmedvetet danskt företag med stort fokus på kundservice och snabb leverans. Alla våra produkter ligger på vårt egna danska lager och alla order som beställs innan kl 17:00, på vardagar, skickas samma dag.

Alla paket skickas med PostNord och du får ett unikt kollinummer som gör att du kan följa paketet ifrån att det lämnar lagret tills det blir levererat.

Se mer om leverans och fraktpriser här.

 

GUIDER

Är du osäker på hur man använder klockan, ansluter appen eller får fram all information på din telefon? Se här och följ våra guider som visar dig precis hur man använder våra produkter optimalt.

 

FÖRETAGSUPPLYSNINGAR

  • Företag: Tradevision ApS
  • Adress: Belvederekaj 20, 6 th. 2450 København, Danmark
  • Org.nr: DK-39246252

Om du har frågor, önskar skapa ett samarbete eller något tredje? Se vår kontaktsida.