Mera än 20 000 glada kunder kan inta ha fel!  

Våra produkter är testade av flera tusen danskar och vi har toppbetyg på Trustpilot och Facebook. På den här sidan kan du se ett urval av våra recensioner.

Sportsbuddy är ett av Danmarks ledande varumärken inom aktivitetsklockor, action kameror och trådlösa hörlurar. Vår familj på mer än 10,000 glada kunder kan inte ha fel.

Testat av experter

Är du intresserad av att läsa mer djupgående recensioner där produkterna har använts och testas? Vi har i samarbete med experter fått testat och recenserat våra Veryfit-klockor. Du kan läsa recensionerna nedan. 

---

Thomas Moberg – Personlig tränare

(Utbildad Crossfit-, PICP Styrketränare samt före detta redaktionschef på Træningsmagasinet) har testat och recenserat Veryfit V1 och V2 på sin blogg. Thomas har ett imponerande CV och det råder ingen tvekan om att han är en expert när det handlar om styrketräning. Thomas har gjort en djupgående jämförelse av våra klockor och har i slutet av recensionen gömt en rabattkod. Se hans recension här och bli klokare på vilken klocka som passar till dina behov. Läs recensionen här.

---

Testfamilien – Ett av Danmarks största online-magasin för tester 

har testat en Veryfit V1-klocka. Mer än 600 tester, 200 samarbetspartner och 42 testfamiljer är idag knutna till konceptet. Vi har i samarbete med Testfamilien fått Mie och Rikke till att recensera vår aktivitetsklocka. De är båda exalterade över den lilla diskreta sportklockan och dess många funktioner. Rikke har använt klockan till träning, medan Mie har använt den till att se hennes dagliga aktiviteter. Se hela recensionen och deras favoritfunktioner här. Läs recensionen här.

---

IFORM – Skandinaviens största hemsida om träning, kost och viktminskning (Grundades 1987 och i dag är de Skandinaviens största, många experter använder sig av deras site) har nominerat Sportsbuddy Veryfit V1, som träningsfavoriten i kategorin Aktivitetsmätare. Veryfit V1 är den billigaste klockan bland favoriterna, som tävlar i samma kategori som Fitbit Charge 3, som kostar 1.199 kronor, och Garmin Vivosmart 4, som kostar 1.099 kronor. Vi är stolta över nomineringen, som du hittar här