VILLKOR

När du handlar på Sportsbuddy, handler du med Tradevision ApS och du accepterar samtidigt våra villkor, som du kan läsa nedanför.

FRAKT

Frakt kostar 39,- och det är fri frakt på alla order över 398,-.

Alla beställningar leveras med PostNord.

RETURNERING AV VAROR

När du handlar på Sportsbuddy har du alltid 14 dagars full ångerrätt enligt konsumentverket. Du ska dock vara uppmärksam på att varan ska returneras i samma skick som du mottog den i. Du ska också uppmärksammas på att du själv ska stå för returfrakten. Om du returnerar delar av en ordet som utlöste fri frakt och total beloppet går under gränsen för fri frakt, så kommer frakten att dras av på den returnerade varans värde. Vi återbetalar först dina pengar när vi har mottagit varan, konstaterat varans kondition så att den är okej.

När du returnerar varan, ska den skickas till

 

Sportsbuddy.se

Belvederekaj 20, 6 th.

2450 København SV

Denmark

 

Med varan ska du medskicka en anteckning om att du önskar att få pengar i retur eller byta till annan vara. Du bedes samtidigt medskicka ditt ordernummer och gärna ett telefonnummer eller en email som vi kan kontakta dig på om tvivel uppstår.

LEVERING

Om inget annat uppges vid beställning av en vara, så är en normal leveranstid 2-4 dagar.

BETALING

Vi tar emot betalning med Dankort, Visa/Dankort, Visakort, Mastercard, Maestro, Visa Elektron och American Express. Betalning föregår över en krypterad server via 3.parts betalingsgateway och är lika säkert som att använda ditt kreditkort i mataffären. Alla priser är angivna i svenska kronor (SEK) med inklusive moms.

TVISTER

Alla tvist mellan köpare och Sportsbuddy tolkas av Sportsbuddys handelsvillkor. De beslutas av Sø - og Handelsretten i Köpenhamn enligt den danska lagstiftningen med danska som det gällande språket.