Tillbehör

Hos Sportsbuddy hittar du även ett stort urval av tillbehör. Bland annat armbands remmar i olika färger, hörlurar och löpararmband. Allt du ska använda för att få en bra träning.

Gör din aktivitetsklocka mer personlig

Alla våra Veryfit-klockor har utbytbara armband så att du kan göra din aktivitetsklocka mer personlig och anpassa den till resten av din utrustning. Om du önskar att få lite färg på tillvaron kan du köpa ett extra armband. På det sättet kan du byta mellan det klassiska svarta armbandet eller välja en av våra många olika färger.

Alla våra armband justeras lika lätt som ett normalt armbandsur och är tillverkade i mjukt gummi för att öka komforten.

Varför ha med sin telefon när man utövar sin sport?

Med ett löpararmband från Sportsbuddy kan du lätt ha din telefon med på armen. Våra löpararmband passar till alla smartphones.

De flesta använder sin telefon när de utövar en sport, antingen för att lyssna på musik eller för att följa sin aktivitet. Men det är även en god idé att ha telefonen med sig om man skulle komma till skada.

Trådlösa hörlurar till den kompletta löparupplevelsen 

Klassiska hörlurar, som kopplas in direkt till telefonen, kan skapa irritation medans man är ute och springer. Det går ut över din träning och det önskar vi inte! Med våra trådlösa hörlurar slipper du att störas av sladdar och deras sätt att alltid trassla in sig i allt. Utöver att hörlurarna har hög ljudkvalitet, så är dem också lätta att hantera när man är på farten. Med blott en knapp kan du justera ljudnivån och byta låt.