Aktivitetsklockor

Hos Sportsbuddy hittar du aktivitetsklockor i alla prisklasser och för alla tillfällen. Gemensamt för alla våra klockor är att de inte bara visar datum och tid, utan de har även inbyggd steg- och kaloriräknare samt pulsmätare.

Stort urval av aktivitetsklockor för löpning, cykling, fitness och simning

Sportsbuddy har ett stor urval av klockor som är väl lämpade för olika tillfällen. Oavsett om du letar efter en löparklocka, sportklocka, aktivitetsklocka eller en pulsklocka så kan du hitta en klocka som passar just dina behov. Vi har klockor i alla prisklasser, med olika funktioner och du kan under varje produkt se vilka funktioner och specifikationer den specifika klockan har.

En aktivitetsklocka fungerar som en aktivitetsmätare och du kan följa med hur mycket du rör dig varje dag. Hos Sportsbuddy har vi en önskan om att förbättra svenskarna hälsa och det kan en sportklocka hjälpa till med. Klockan fungerar som en motivationsfaktor då den hjälper dig att hålla koll på hur många steg du har gått under dagen. Om du har varit stillasittande för länge så får du även en notis som hjälper dig att hålla igång. 

Utöver de många funktionerna som kan hjälpa dig till en sundare vardag så har du naturligtvis också möjlighet att se datum och tid på din klocka. När du har kopplat upp din klocka med din telefon så kan du också få en avisering direkt på handleden när du får ett SMS eller när någon ringer dig.

Nämns här