Löparklockar

Löparklockor ifrån Sportsbuddy är den perfekta träningskompisen. Den ger dig en överblick över din löptur med allt från distans, puls och tid. Klockan gör det med andra ord lättare för dig att förbättra din form.

Vad är en löparklocka?

En löparklocka är den perfekta träningskompisen, både för dig som är mer ambitiös med din träning och för dig som bara vill hålla kroppen igång.

Det finns en uppsjö av löparklockor på marknaden och de kan allihopa olika saker. De många funktionerna kan för en nybörjare verka mycket överväldigande och svåra att hitta runt i. Gemensamt för alla klockor är att du kan ta tiden och se distansen direkt på displayen, samtidigt som du är igång med din träning. Utöver så kommer ofta pulsmätning och kaloriräkning så du kan se hur hög intensitet du har på din träning, samt hur mycket du förbränner på din löpartur.

Alla dessa funktioner kan ha en motiverande effekt, t.ex om du önskar att slå din senaste löptid. Men om du önskar att gå mer på djupet i de olika aspekterna i din löpning, så finns det även löparklockor med GPS. Här kan du få en överblick över var du har sprungit samt en mer korrekt distansmätning.

Nämns här