Pulsklockor

Här hittar du vårt stora sortiment av pulsklockor med stegräknare, kaloriräknare och pulsmätare, som bärs direkt på handleden. Du kan bland annat utnyttja pulsklockorna till att göra din träning mer effektiv. Vi erbjuder dessutom gratis frakt och 51 dagars full nöjdhetsgaranti.

Vad är en pulsklocka?

Om du önska att komma i form och förbättra din kondition så kan en pulsklocka vara ett hjälpsamt verktyg. Med en aktivitetsklocka med inbyggd pulsmätare kan du direkt på din handled se hur många slag i minuten ditt hjärta slår, oavsett om du är i gång med din träning eller om du är stillasittande. På det sättet kan du hitta din maxpuls och vilopuls, så du kan lära dig hur mycket du kan pressa din kropp men även genom vilopuls se hur effektiv din sömn är.

I en pulsklocka med pulsmätare har du en träningskompis på handleden under hela dagen. Denna träningskompisen ger dig en påminnelse när du har varit stillasittande för länge och det är tid att röra på sig igen. När man önskar att gå ner i vikt eller komma i form så kan den enkla motionen, så som en cykeltur till affären i stället för att ta bilen, medverka till att en lättare och mer effektiv viktminskning. Här kan en aktivitetsklocka vara till stor hjälp.

Nämns här